JURNAL DE PESCARI | CU EUGEN SI PETRE GERMAN

PRIMAVARA EXPOZITIILOR

Asa cum ne-au obisnuit de anul trecut, principalele doua publicatii halieutice din tara noastra, “Superpescar” si “Aventuri la Pescuit” organizeaza la inceputul sezonului expozitii pentru iubitorii acestui sport. Incepand de astazi, 24 Martie 2011 si pana duminica 27 Martie 2011, pescarii sunt invitati la Romaero Baneasa la targul Superpescar. Saptamana viitoare, incepand de joi 31 Martie si pana duminica, 03 Aprilie 2011, ExpoAventuri isi asteapta vizitatorii in Piata Constitutiei.

SP1

Evident, nu aveam cum sa lipsim de la aceste evenimente, astfel incat veti putea regasi produsele BERTI la ambele expozitii, in cadrul standurilor PeApa si Abrevis la targul Superpescar si in cadrul standului PeApa la ExpoAventuri.

SP2

La fel ca anul trecut, am pregatit pentru pescarii de rapitor naluci speciale – produse in serii mici – disponibile exclusiv in cadrul acestor evenimente.

SP3

Pentru pescarii bucuresteni (si nu numai) sunt doua ocazii perfecte pentru a putea vedea si testa in acelasi loc produsele si noutatile principalilor importatori, distribuitori sau producatori de articole de pescuit. Orice pescar care isi respecta pasiunea trebuie sa fie prezent chiar si numai pentru cateva minute la aceste evenimente ale inceputului de sezon.