JURNAL DE PESCARI | CU EUGEN SI PETRE GERMAN

Cupa Copiilor Arrow – LineaEffe

Pe data de 2 iunie a.c. va avea loc in parcul Tineretului, concursul de pescuit sportiv pentru copii “Cupa Arrow-LineaEffe” la care ne-ar face o deosebita placere sa participe si copiii dumneavoastra.

Acest eveniment este organizat din 2004 in fiecare an de firma Arrow, se afla asadar  la a VIII-a editie, si ne pregatim sa intampinam 250 de copii cu varste cuprinse intre 4-14 ani, cunoscatori in tainele pescuitului sau incepatori. Este considerata cea mai ampla actiune de acest gen dedicata celor mici de 1 iunie avand drept scop promovarea acestui sport in randul copiilor, apropierea de natura si educarea lor in spirit ecologic.

Toate cele necesare concursului sunt asigurate de organizatori, participantii venind doar cu scaunel si racoritoare.

Inscrierea la aceasta competitie se face prin telefon (021.221.06.90) , mail info@arw.ro sau la sediul firmei Arrow International, cu specificatia numelui copilului, a parintelui care-l insoteste si un numar de contact.

Actiunea este non-profit, inscrierea la aceasta competitie fiind gratuita.

La fiecare editie, organizatorul s-a bucurat de sprijinul Primariei Generale Bucuresti si A.L.P.A.B obtinand de fiecare data acordul pentru desfasurarea acestei manifestari.

FLY FISHING GUIDE

fly fishing

Ghid de pescuit cu muste atificiale,excursii de pescuit in Slovenia,Bosnia si Romania,

Contact: Ovidiu Mihut
email: ovmflyfishingtour@yahoo.com
telefon: 0751123494

Fly fishing guide,fly fishing trips and fly fishing camps in Slovenia,Bosnia,Austria and Romania

Contact: Ovidiu Mihut
email: ovmflyfishingtour@yahoo.com
phone: +40(0)751123494